Яблучна шарлотка без випікання. Хто не любить яблука?! Різні на смак, яскраві, соковиті, хрумкі… І дуже корисні. Яблука багаті на вітаміни С, А, Є, К, групи В, РР та мікроелементи – фосфор, калій, мідь, цинк, залізо, магній та інші. Ми готуємо шарлотку так: яблука натерти на тертушку з великими отворами. На дно каструлі викласти шар яблук, тоді шар порізаних скибочок білого батона вчорашнього, на кожну скибку кусочок масла, тоді шар яблук і посипати цукром. Таким чином класти шари.Верхній шар – скибки батона. Молоко закип’ятити і вилити в каструлю так, щоб не покрило, а тільки дійшло до краю. Варити на підставці на маленькому вогні до готовності яблук. Смачного!
Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/