Варення абрикосове  “янтарне”

Варення абрикосове  “янтарне”: щоб варення було, як янтарне – абрикос треба брати небагато, щоб швидко закипіло, бо як довго варитиметься – потемніє і смак буде інший. Бажано, щоб абрикоси були домашні і падали на травичку.

Спосіб приготування: абрикоси очистити від кісточок і перемолоти через м’ясорубку. Далі на 1 миску мелених абрикос взяти 2 миски цукру. Перемішати, довести до кипіння, варити 30 хвилин, закатати, укутати. Насолоджуйтесь! 😊

Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *