Солонина із овочів

Солонина із овочів: 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 1 кг перцю солодкого (бажано червоного м’ясистого), порізати на шматочки і перекрутити через м’ясорубку. Висипати в каструлю і перемішати. У другу каструлю набрати 3 півлітрові баночки суміші і 1 півлітрову баночку солі.  (3 : 1). Далі продовжувати так само (3:1). Добре розмішати, розкласти по баночках, накрити поліетиленовими кришками і поставити в холодильник.  Класти в суп за 20- 30 хвилин до кінця варки. Така “солонина” надає страві смак і насичує вітамінами. Зберігається довго. Смачних супів і борщів! 😉

Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *