Скумбрія запечена

Скумбрія запечена. Для того, щоб приготувати смачну рибку, її спочатку треба підготувати. Для цього ми відрізаємо  голови і хвости, вичищаємо вміст середини, миємо і маринуємо.

Маринад: сіль, чорний мелений перець, паприка, часник, натертий на дрібну терку (на дві скумбрії – 1 долька) і олія сира. Все перемішати. Розрізану зі сторони животика рибу розпластати. Нанести маринад з усіх сторін і залишити на 30 хвилин. На жаровню покласти пергаментний папір, трохи полити олією. Нарізати цибулю напівкільцями, присолити, збризнути олією. Замариновану рибу викласти шкіркою на жаровню. Зверху жаровню накрити мокрим пергаментом (скомкати, намочити і здавити воду). Запікати 20-30 хвилин.Тоді пергамент зняти. На вільні місця  викласти цибулю і запікати до готовності. Смачного обіду! 😉

Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *