Корінь селери тушкований

Корінь селери тушкований готували так: 1 середній корінь селери, 3 зубчики часнику, 1 столова ложка яблучного оцету, 5 столових ложок олії соняшникової сирої, сіль, цукор за смаком. Корінь селери натерти на крупну тертушку, заправити маринадом і хай постоїть 1,5 години. Час від часу перемішувати. Закип’ятити 1 – 1,5 склянки  води, влити в суміш, довести до кипіння, вогонь зменшити. Тушкувати на маленькому вогні 20-30 хвилин. 😊

Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *