Капустняк

Сьогодні готуємо капустняк.
Капусту звечора натерти на тертушку з великими отворами, скласти в каструлю, залити водою і трохи посолити. На “4” л каструлю взяти 3 картоплини, 1 морквину, 2 цибулини. Зварити м’ясо, порізати на кусочки, покласти в каструлю з бульоном і покласти капусту. Разом з капустою вкинути натерту на тертушці з великими отворами картоплю. Як закипить – вкинути пшоно – 4,5 жменьки. Як трішки повариться – покласти сиру цибулину, порізану кубиками.
Робити зажарку: цибулю, порізану кубиками, моркву, натерту на дрібну тертушку, притушити. Тоді покласти 1 ст л борошна, гарно розтерти в сковороді, помішуючи. Зняти сковороду з вогню, щоб трішки охолола зажарка, влити томат, розмішати і перекип’ятити. За 15 хв до кінця варки покласти в каструлю зажарку і лавровий лист. Варити на маленькому вогні. Випробувати на сіль і кислоту. В кінці покласти перець чорний мелений і масло.
Смачного!

Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *