Борщ із квашеними помідорами

Борщ із квашеними помідорами. Звечора замочити квасолю. Вранці квасолю зварити до напівготовності, воду злити. Зварити м’ясо до напівготовності. Покласти картоплю. В сковороду налити трохи води, всипати пучку лимонної кислоти, влити олію, як закипить – покласти, натерті на тертушку, моркву і буряк і порізану соломкою цибулю і хай тушиться. Як картопля закипить – додати квасолю. Коли картопля буде майже готова – покласти нарізану капусту. У зажарку покласти подавлені квашені помідори. Як зажарка закипить- вилити її у борщ. Хай потихеньку булькає, в цей час випробувати на сіль. За 10 хв до кінця варки додати лавровий лист і духм’яний перець. Через 5 хв додати порізану зелень і подрібнений часник. Квашені помідори будуть в наступному рецепті. Смачного!

Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *