Тістечка з яблуками: висипати на дошку 2,5 склянки борошна, покласти в борошно 1 пачку масла з холодильника. Масло ножем порубати в борошні і перемішати до крихти. Вилити 1 яйце і 0,5 або менше склянки льодяної води. Воду лити потрошку і перемішувати. Додати 1 ст. ложку оцету і пучку солі. Скатати шар і в холодильник на 30-40 хвилин.
В цей час робимо начинку. Яблука очистити від шкірки і порізати на невеликі кубики. На сковорідку покласти кусочок масла, висипати яблука і посипати цукром. На маленькому вогні притушити, щоб випарувалась рідина. Тісто розкатати, скласти вчетверо, знову розкатати і ще раз скласти вчетверо і розкатати тонко. Гострим ножем нарізати квадрати. Жаровню притрусити борошном. На квадрати тіста викласти начинку, скласти конвертом до центра. Вгорі скрутить, краї защипать, а ближче до центра залишити отвір, щоб виходив пар. Випікати при температурі 200 градусів до золотистого кольору.
Готові тістечка присипати цукровою пудрою.
Заваріть смачний чай і насолоджуйтесь!😊
Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/