Смачний паштет із свинини

Смачний паштет із свинини готуємо наступним чином. Обрізати шкіру з свинячої голови, голову розділити на 4 частини і варить до готовності, поки м’ясо буде відставати від кісток. Печінку, легені, серце і нирки в сирому вигляді і м’ясо варене з голови перекрутить через м’ясорубку. Все перемішать, посолить, поперчить, скласти в банки, закатать і варить в автоклаві.
Автоклав поставить на газову плиту. Банки щільно поставить в автоклав, залити холодною водою, не доливаючи до верха автоклава на сірникову коробку. Закрити кришку, накачати до “2”, запалить вогонь маленький, потім підкручувать до середнього. Як буде 118 градусів Цельсія – зменшить вогонь і через 2хв виключити. Банки нехай стоять до ранку.

Більше родинних рецептів на сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/