Багато людей знають що таке смачна домашня ковбаса. І готували її раніше так. На ковбасу свинячі кишки обчистити, порізати по 1 метру, добре перемити із содою і оцетом, вивернути і пошкребти. Знову промити. Залити водою і нехай стоять до ранку. Потім воду злити і ще раз промити теплою водою.
Вранці начинять. М’ясо перекрутити на м’ясорубці з решіткою з 4-ма великими отворами, додати товчений часник, сіль, перець чорний мелений, перемішати і начиняти.
Фарш повинен бути середньої жирності. Готові ковбаси поколоть шпилькою, щоб при запіканні не лопалися. Жаровні заслати очеретом і запікать до рум’яної шкірочки зверху, тоді перевернуть, щоб запеклись і знизу.
Більше родинних рецептів на сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/