Швидка кабачкова піца

3 кабачки, 2 ст.лож. сметани, 1 ч.л. розпушувача, 2 яйця, 100 г сиру, 2 зубчики часнику, 0,5 ч.л. солі, 150 г борошна, кріп, 1 великий помідор або томат.
Почистить кабачки, подрібнить часник, форму накрити пергаментом і змастити олією рафінованою, борошно змішати з розпушувачем. Включити духовку на 250 градусів. Натерти кабачки на крупну тертушку, вбити яйця, покласти сіль, сметану, часник, борошно з розпушувачем, зелень кропу подрібнену, все перемішати. Вилити на жаровню. Зверху викласти, раніше нарізані, помідори дольками або полить томатом. Зверху посипати натертим сиром. Запікати 35 хвилин. Смачної піци.

Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *