Розсольник з ребрами свиними

Ребра поварити 1 годину. Поки варитимуться ребра перловку промити і залити кип’ятком – запарити, як вичахне до теплої води – воду злити. Зварені ребра викласти в миску і, як вичахнуть, відділити від кісток і порізати на кусочки. В бульйон закласти картоплю, як закипить, зняти піну і вкинуть перлову крупу. Хай вариться на маленькому вогні. Зробити зажарку з цибулі і моркви. Солоні огірки очистити від шкурки і натерти на крупну тертушку. За 15 хвилин до кінця варки покласти зажарку і кусочки м’яса. За 5 хвилин до кінця варки покласти лавровий лист. За 3 хв – огірки. Посолити за смаком, поперчити. Подавати із сметаною.

Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *