Капуста з сосисками

1 невелика капустина,
0,5 морквини,
1 цибулина,
1 помідор,
сосиски або ковбаса варена.
Капусту нарізати крупною соломкою, моркву натерти на дрібну тертушку, цибулину порізати соломкою. На дно каструльки влити трохи води, вкинути овочі, полити олією, посолити. Тушкувати на маленькому вогні, перемішуючи, 20 хвилин. Випробувати на сіль. Помідор розрізати пополам і м’якоть натерти на дрібну тертушку, шкурку викинуть. Потушить з помідором ще 5-10 хвилин. Подавати з кружечками вареної ковбаси або сосисок. Смачного!

Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *