Гречаники з курячого фаршу на пару: готуємо домашній фарш з філе груднини і філе стегна. Варимо гречану кашу з 1 склянки сухої гречки. На дрібну терку тремо 3 зубчики часнику і 1 цибулину, сипемо 1,5 чайної ложки солі і потроху перцю чорного меленого і паприки, додаємо 1 яйце і все збиваємо вилкою. Як каша вичахне до теплої – з’єднуємо 0,5 кг фаршу з кашею, вливаємо суміш з яйцем, все гарно розмішуємо. Руки вмочаємо в олію, виробляємо кульки і кладемо на дощечку. Як вода гарно закипить – кульки кладемо на вареничницю і накриваємо, перевернутою дном вгору, мискою. Воду в каструлю час від часу підливаємо. Готуємо гречаники 1 годину. Потім перевертаємо і ще готуємо 30 хвилин. Смакуйте з користю для здоров’я! 😊
Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/