Галушки молочні

Молоко поставити кип’ятити. Галушки: у миску всипати 0,5 чайної ложки соди, пучку солі, 1 яйце, перемішати. Влити трохи сироватки і всипати трохи борошна. Борошна всього 2 склянки. Потроху додавати борошно і сироватку і перемішувати. Тісто повинно бути густеньке, але не круте, щоб можна було взяти ложкою. Як молоко закипить – всипати цукор і сіль, довести до смаку. Ложку вмочати у воду і брати тісто і кидати в кипляче на маленькому вогні молоко. Як всі галушки в каструлі – збільшити вогонь і варити галушки, перемішуючи, 1-2 хвилини. Заправити вершковим маслом.

Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *