Котлети запечені з курячого фаршу: взяти 0, 5 кг фаршу (домашнього із філе грудки і філе стегна), всипати 5 столових ложок манки, перемішати і нехай постоїть 15 хв, щоб набухла манка. На дрібну терку натерти 2 зубчики часнику, 1 цибулину, 1 картоплину. Додати сіль, чорний мелений перець і 1 яйце.
Якщо маса рідкувата – додати, розмочений у воді, білий хліб, розмішати. Фарш відбити. Жаровню заслати пергаментним папером, змастити олією. Руки вмочати в олію, формувати кульки, викладати на дощечку. Кульки вмочати в панірувальні сухарі, викладати на жаровню і злегка придавлювати зверху. Запікати на середньому вогні 15 хвилин, перевернути і ще випікати 15 хвилин. Готові скласти в каструлю і пропарити.
Смачного! 😊
Більше родинних рецептів на нашій сторінці https://lyudmila-burgan.com.ua/rodinni-recepti/